Affischen till utställningen gjord av www.majstudio.nu och tryckeriet http://www.trycknu.se/shop/ har hjälpt mig att trycka upp affischer och inbjudningskort

torsdag 29 september 2011

De första bilderna...



Ella Wendin gjorde en installation på utställningen. Hon har själv gjutit trädgårdsplattor med ordet HOPP ingjutet  med små stenar i betongen. Är ni intresserade av att köpa plattorna så är de inte sålda ännu. Hör av er!

Det bjöds på performance av Nina Walloschke och Ellinor Nordlund från Dockteater Amusé, http://www.dockteateramuse.se/
De hade "tuttskåp" som man kunde sticka in handen i och känna på något mjukt och lent... 


Christoffer Holmström, gitarr och Erik Linder, sång http://eriklinder.net/ bjöd på underhållning vid två tillfällen under kvällen. 

Bröstcancerfonden, http://brostcancerfonden.se/ var på plats och informerade om sin verksamhet, det gjorde även Breast Friends. http://www.breastfriends.se/
 

Max Gesar från Exit Exhibitions http://www.exitab.se/casesmain.aspx byggde upp och målade väggar för att vi skulle kunna hänga tavlorna. Vi fick inte spika i de fina vitkalkade väggarna i Färgfabrikens Kafé http://fargfabrikenskafe.se/lokalerna och lilla salen. Vilket jobb!! Tack snälla Max för ditt slit! 

Mingel och konst. Till höger syns Tone Bekkestads gula tavla med två orange hjärtan. Den såldes inte, så slå till vettja! Ovanför den ser man Ulrika Nilssons tavla "Mitt barn". Den är såld till en lycklig ägare.


När väggarna var byggda och målade så hängdes det tavlor för glatta livet. Tack snälla Majid  Modir för din konstnärliga hjälp. Vi blev inte klara i tid så gästerna fick mingla i kafét, där det bjöds på cava från Vinovativa http://www.vinovativa.se/ Underbart!
En knapp halvtimme sent släpptes gästerna in och jag hälsade välkomna och berättade varför jag gör den här utställningen. 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar